Krivokapić: Prihvatio sam da pričamo o rekonstrukciji Vlade u prihvatljivim granicama /video/

© Tanjug / MARINA MAKSIMOVICZdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2021
Pratite nas
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je da je prihvatio da razgovara sa liderima parlamentarne većine o rekonstrukciji Vlade u prihvatljivim granicama.

Krivokapić je rekao da su lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i predsednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, tokom jučerašnjih razgovora u Vladi istakli da će Vlada trajati četiri godine i da su za to zainteresovani.

„Ja sam kao premijer prihvatio da pričamo o rekonstrukciji Vlade u granicama koje su prihvatljive, prirodne i koje mogu uticati na to da Vlada bude efikasnija, da donosi brže odluke, u saradnji sa parlamentom“, istakao je Krivokapić.

Krivokapić je naveo da je kultura dijaloga mera demokratije, najavivši da će češće da organizuje sastanke koji mogu biti korisni i dati jasne poruke i sugestije. 

„Zajedništvo svih nas je ono što nam daje snagu i nadam se da će Crna Gora napokon shvatiti da je ovo početak novog puta Crne Gore koji mora biti zasnovan na pomirenju. Ako se ne pomirimo, zagrlimo jedan drugoga i iskažemo poštovanje, Crna Gora će ostati na ovom mestu kao što je i sada. Pošto su promene sastavni deo našeg života, te promene će se desiti u našim srcima, a kada se to desi, one će biti prisutne u svakodnevnom radu“, poručio je Krivokapić, prenele su „Vijesti“.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala