Krivokapić: DPS za evropsku Crnu Goru, a podržava komite koje su napale Sadikovića /video/

© Tanjug / MARINA MAKSIMOVICZdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2021
Pratite nas
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je u današnjem obraćanju javnosti ponovo osudio jučerašnji napad na novinara TV Vijesti Seada Sadikovića.

„I to u Bijelom Polju, u mestu njegovog rođenja. Od koga? Od strane komita. Kojih komita? Komita koje podržava DPS, a zalaže se za evropsku Crnu Goru. U evropskoj Crnoj Gori ne napadaju niti medije, niti novinare. Nadam se da je ovo zadnji pokušaj i da će Uprava policije blagovremeno i tačno procesuirati javnosti podatke koji se tiču ovog slučaja. Ja se u ime svih građana izvinjavam čestitom i časnom gospodinu Sadikoviću i znam da će njegova istina biti značajna za budućnost Crne Gore“, kazao je Krivokapić, prenose „Vijesti“.

Božović osudio napad na novinara Sadikovića

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović osudio je napad na novinara TV Vijesti Seada Sadikovića tokom protesta u Bijelom Polju.

Božović je izrazio punu podršku istini i slobodi govora, čiji je, kako je naveo, najbolji predstavnik upravo Sadiković.

“Isti nas neljudi napadaju. Nadam se da će se tvoji napadači i njihovi nalogodavci pre pronaći i kazniti od mojih. Od suda naroda i istorije su već kažnjeni”, napisao je Božović na svom Tviter profilu.

Sadiković je napadnut sinoć tokom tzv. patriotskog skupa u Bijelom Polju pristalica predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Podgoričke Vijesti prenose, pozivajući se na nezvanične informacije iz policije, da su privedeni E. D. (18) i N. O. (21), dok se za ostalim osumnjičenima traga.

Vijesti dodaju da im je u policiji nezvanično rečeno da je nekoliko učesnika auto-kolone u Bijelom Polju napalo i istuklo Sadikovića.

Sadiković je za Vijesti rekao da je zadobio lakše povrede u predelu glave.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala