Bura na mrežama: Donald Tramp „srušio“ Bajdena lopticom za golf /video/

© AFP 2023 / Andy BuchananDonald Tramp igra golf na terenu u Aberdinu u Škotskoj 2012.
Donald Tramp igra golf na terenu u Aberdinu u Škotskoj 2012. - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2021
Pratite nas
Donald Trump mlađi izazvao je još jednu buru na Tviteru u petak nakon što je podelio montirani video svog oca, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, koji je aktuelnog predsednika Džoa Bajdena „srušio“ lopticom za golf.

Na početku video-snimka od devet sekundi Tramp je prikazan na golf terenu kako udara lopticu, koja uz malu pomoć montaže pogađa Bajdena u glavu, i tako tri puta, zbog čega aktuelni predsednik posrće na stepenicama predsedničkog aviona. „Nije to bio vetar, narode“,naslov je snimka.

Džo Bajden juče se tri puta zaredom sapleo dok je išao uz stepenice predsedničkog aviona uoči putovanja u Atlantu. Bela kuća je saopštila da su jaki vetrovi u vojnoj bazi Endruz, u blizini Vašingtona, možda prouzrokovali Bajdenov pad.

​Tvit Trampa mlađeg izazvao je burnu reakciju na mrežama. Mnogi korisnici su ga optužili za detinjasto ponašanje i za nepoštovanje predsednika SAD.

​Neki su se setili nespretnog silaska niz rampu DonaldaTrampa starijeg u pokušaju da uporede dvojicu predsednika.

​Drugi su podsticali Trampa mlađeg da i dalje objavljuje video-radove, a neki su izrazili zabrinutost zato što je Bajden previše nespretan.

​Ipak, većina korisnika interneta bila je nezadovoljna Trampovom objavom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala