Tramp zbog stalnih napada morao da bude premešten /video, foto/

© AP Photo / Evan VucciDonald Tramp
Donald Tramp - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2021
Pratite nas
Voštana figura bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa uklonjena je iz muzeja u San Antoniju jer su je posetioci udarali i grebali.

Voštana figura pretrpela je štetu, pa je zbog toga sklonjena iz postavke Luj Tiso muzeja voštanih figura u San Antoniju u Teksasu, objavili su američki mediji.

​Trampova figura prvo je premeštena u hodnik, gde je uvek neko prisutan, kako bi se smanjila opasnost od oštećenja, ali ni to nije vredelo, pa je na kraju prebačena u depo.

Klej Stjuart, menadžer u Ripli intertejmentu, koji je vlasnik muzeja, kaže da su predsedničke figure uvek izvor problema.

„Bez obzira koji predsednik je u pitanju, posetioci ih udaraju. Baraku Obami su šest puta otkidali uši, a Džordžu Bušu mlađem su slomili nos“, rekao je on.

Za sada nije poznato da li će i kada Trampova figura biti popravljena i vraćena u postavku. U muzeju navode da je u toku izrada figure Džoa Bajdena, te da Trampova sigurno neće biti popravljena dok figura novog predsednika ne bude završena.

Dodaju i da uklanjanje nema veze sa političkom popularnošću, već sa štetom koja je nastala, te da povremeno, zbog nedostatka prostora, moraju da menjaju postavku.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala