Kadirov Bajdenu: Hajde Džo, budi muško, prihvati Putinov predlog

© Sputnik / Said Carnaev / Uđi u bazu fotografijaRamzan Kadirov
Ramzan Kadirov - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2021
Pratite nas
Lider Čečenije Ramzan Kadirov pozvao je američkog lidera Džoa Bajdena da prihvati predlog ruskog predsednika Vladimira Putina i stupi s njim u kontakt.

„Nisu prošla ni dva dana od skandalozne izjave predsednika SAD Džoa Bajdena, a već se sav snuždio. Nema one vatre u očima. Bedan prizor“, napisao je Kadirov na Telegramu.   

Prema njegovom mišljenju, do toga je došlo nakon Putinovog predloga da porazgovaraju.

„Hajde budite muško, Džo Bajdene! Odgovarajte za svoje reči i ne brukajte se. Prihvatite predlog predsednika Rusije. Porazgovarajte i iznesite svoje mišljenje, ako se ima šta reći“, dodao je čečenski lider.

Istovremeno je zahtevao od američkog lidera da ne izbegava razgovor, jer, kako je naglasio Kadirov, „Bajden sada ne može imati preča posla od dijaloga sa Putinom zbog rusko-američkih odnosa“, koji su ionako „napeti“.

Lider Čečenije je konstatovao da Rusi i Amerikanci imaju mnogo pitanja o kojima treba razgovarati i da ne treba propustiti šansu za dijalog.

Takođe je ocenio da u Sjedinjenim Američkim Državama vole Rusiju i Putina i istovremeno je pozvao Bajdena da se ne plaši istine.

„Ona će svejedno trijumfovati! Iskoristite trenutak i pokažite svoje pravo lice“, poručio je Kadirov.

Podsetimo, američki predsednik je u sredu u intervjuu za „Ej-Bi-Si“ izjavio da će rusko rukovodstvo morati da „plati cenu“ u vezi sa pokušajima mešanja u američke izbore, koje se pripisuje Moskvi. Osim toga, šef Bele kuće potvrdno je odgovorio na pitanje da li Putina smatra „ubicom“.

Ruski predsednik je, reagujući na skandaloznu Bajdenovu izjavu, američkom lideru poželeo dobro zdravlje. Ruski predsednik je potom pozvao američkog kolegu na javnu diskusiju.

Celu poruku ruskog predsednika možete pogledati u video-prilogu:

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala