Sva bolovanja kraljevskih miliona

© AP Photo / Jose BretonFudbaler Real Madrida Eden Azar
Fudbaler Real Madrida Eden Azar - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2021
Pratite nas
Fudbaler Real Madrida Eden Azar, nakon samo jedne odigrane utakmice ponovo se suočava sa povredom zbog koje je propustio revanš meč osmine finala Lige šampiona njegovog tima protiv Atalante. Belgijanac je zaradio čak osam povreda otkako je stigao na Santjago Bernabeu zbog čega je gotovo polovinu mečeva bio na „bolovanju“.

Azar je u subotu odigrao 15 minuta za Real protiv Elčea, što je bio njegov prvi nastup još od kraja januara.

Belgijanac se celu sezonu borio sa povredama, a Real je sada potvrdio da se Azar i dalje bori sa povredom skočnog zgloba, zbog koje je propustio rutinsku pobedu „Kraljeva“ nad Atalantnom za prolazak u četvrtfinale Lige šampiona, a moguće je da će propustiti i ostatak sezone ukoliko bude morao na operaciju kako bi rešio dugotrajan problem koji ima.

Trener Madriđana Zinedin Zidan ovim povodom je izjavio da je Azar igrač koji se nikada ranije nije susretao sa povredama, te da je ovo nova situacija za njega.

„Želimo da mu pomognemo i nadamo se da će uskoro biti sa nama. Molim naše navijače da ga sačekaju. Znamo kakav je on igrač i naši navijači žele da ga vide kako igra, kao što to žele i trener, klub i njegovi saigrači. Imaćemo strpljenja i sačekaćemo“, rekao je nekadašnji as Juventusa i Reala.

Bivša zvezda Čelsija koji se na Santjago Bernabeo preselio za više od 100 miliona evra na početku sezone 2019/20, drugi je najskuplje plaćeni igrač Reala posle Gareta Bejla. 

Od njegovog dolaska u Madrid Azar je pretrpeo čak osam povreda, zbog kojih je na oporavku bio skoro 10 meseci, tačnije 295 dana!

Španska Marka sada izveštava da bi Azar mogao da ode pod nož u narednim nedeljama u pokušaju da jednom zauvek reši svoje probleme, ali to bi moglo da znači da će propustiti čitavu sezonu, kao i za leto planirano Evropsko prvenstvo sa Belgijom.

Za vreme kada je bio zdrav, odigrao je samo 25 utakmica i postigao tri gola.

Kako karavani prolaze tako i Mesi piše istoriju Barselone /video/

Milanezi su osetili kako je bilo fudbalerima Zvezde

Lopovi krivi za šokantan poraz Pari Sen Žermena

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala