Hrvati šokirali Murinja! /video/

© AP Photo / Darko BandicŽoze Murinjo
Žoze Murinjo - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2021
Pratite nas
Fudbaleri Dinama iz Zagreba plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope pošto su u spektakularnoj revanš utakmici savladali Totenhem sa 3:0 i time nadoknadili zaostatak od 2:0 posle prvog meča.

Apsolutni heroj Hrvata je Mislav Oršić koji je postigao sva tri gola – prvi u 62, drugi u 83, a treći u 106. minutu.

Londonska ekipa, na čijoj klupi sedi legendarni Žoze Murinjo, nije imala odgovor na atake Dinama, iako je igrala u gotovo najjačem sastavu.

Murinjov tim je imao veći posed lopte, ali manje šuteva na gol rivala, čak je u produžecima bila dominantija, međutim to nije bilo dovoljno za inspirisani tim iz Zagreba.

Hrvatski fudbaler Luka Modrić tokom suđenja braći Mamić - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2021
Mamić održao burnu konferenciju za medije i „potkačio“ dvojicu fudbalera /video/

Kuriozitet u celoj priči Dinama je činjenica da je njegov trener Zoran Mamić pre dva dana osuđen na zatvorsku kaznu, pa je na klupi sedeo pomoćnik u stručnom štabu Damir Krznar.

Veliku radost zagrebačkoj ekipi, posle neubedljivog prvog poluvremena za obe ekipe, Oršić je doneo u 63. minutu, šutom u dalji ugao gola Iga Lorisa, da bi 19 minuta kasnije napadač Dinama izjednačio ukupni rezultat svojim drugim pogotkom.

On je u produžetku kompletirao i het-trik, a Dinamo je u 115. minutu spasao golman Dominik Livaković, sjajnom intervencijom posle šuta Đovanija Lo Selsa.

► Ovako se radi u ozbiljnim klubovima

► Sva bolovanja kraljevskih miliona

► Kako je jedan običan fudbaler zbunio ceo svet?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala