Nije trebalo dugo – Španci su već ispalili „otrovne strelice“ ka Medvedevu

© AP Photo / Peter DejongDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2021
Pratite nas
Danil Medvedev, ruski teniser, promenio je svetski poredak posle 16 godina, svrgao sa drugog mesta ATP liste Rafaela Nadala, što nije naišlo na pozitivne reakcije u Španiji. Naprotiv!
Novak Đoković i Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2021
Medvedev: Ispričaću vam priču o Novaku... /video/

Španski portal „La Seksta“ objavio je tekst povodom komentara ruskog tenisera na račun sudije nakon što je osvojio svoju desetu titulu u karijeri.

Trijumfom na turniru u Marseju Rus je pretekao Španca na drugom mestu teniske rang liste i stao rame uz Novaka Đokovića, vladara teniskog sveta. 

Medvedev je nakon poraza od Srbina u finalu Australijan opena svoju drugu priliku za titulu ove sezone je iskoristio pobedom nad Pjerom Igaom- Erberom sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:4).

Ali, kako piše španski portal, umesto da slavi pobedu, Moskovljanin je ušao u raspravu sa sudijom.

Nakon što je pozdravio svog protivnika na mreži, Medvedev je počeo da se prepire sa glavnim sudijom, navode Španci dodajući da to nije prvi put da vidimo ovakvo ponašanje svetskog broja dva, već da je on pokazao neprimeren stav u nekoliko navrata.

Ova teza je potkrepljena izlivom besa koji je Rus pokazao lomljenjem reketa u finalu Australijan opena protiv Đokovića pri rezultatu 3:0 za Srbina.

„La Sekta“ svoj tekst zaključuje podacima o broju bodova drugog i trećeg tenisera sveta- Medvedev ima 9.872, a Nadal 202 manje, kao i činjenicom da je Rus prvi teniser koji se nakon 16 godina našao na drugom mestu ATP liste a da ne pripada „velikoj četvorci“.

Kako je Medvedev nehotice uticao na Đokovića i Nadala

Optužili su Nadala za prevaru, ali je istina potpuno drugačija

Srbi iz dva pravca napadaju Dubai i za korak su bliže cilju

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala