Neobična potera na ulicama sibirskog grada: Odbegli medved juri muškarca /video/

© AP Photo / Lehtikuva / Kaisa SirenMedved u snegu
Medved u snegu - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2021
Pratite nas
Uznemirena životinja snimljena je kako juri muškarca ulicom prohladnog sibirskog grada... ubrzo posle bekstva iz lokalnog hotela.

Bizarni snimak snimljen je u Nižnjevartovsku u zapadnom Sibiru. Meštani su bili zbunjeni nakon što su bili svedoci prizora mrkog medveda koji je lutao ulicama centra grada.

Životinja je bila daleko od svog prirodnog staništa, s obzirom na to da se našla u prilično velikom gradu sa nekih 280.000 stanovnika i da nema šuma u ​​blizini.

Na snimku koji su očevici uspeli da snime kamerom vidi se čovek koji je uočava medveda dok uznemireno razgovara telefonom, a životinja mu prilazi sve bliže. Sledi dramatičan trenutak kada počinje da ga juri.

Nakon kratke potere, čovek pravi pauzu prelazeći ulicu i ostavljajući svog progonitelja da ga udari autobus koji dolazi.

Srećom, priča se razrešila više ili manje pozitivno za sve učesnike, uključujući i „krznenog momka“ tačnije devojku, jer je kasnije otkriveno da je u pitanju bila ženka medveda. Vozilo ju je udarilo, ali je nije ozbiljno povredilo zahvaljujući brzim reakcijama vozača autobusa, a ubrzo ju je uspavao i odveo tim za kontrolu životinja, koji je brzo stigao na mesto događaja.

Prema lokalnim medijima, medved nije bio divlja vrsta, već kućni ljubimac, a vlasnik ga je držao u obližnjem hotelu. Policija sada istražuje kako je uspela da pobegne i da li su njeni životni uslovi uopšte bili legalni. Navodno je pronađen drugi medved u kavezu u istom hotelu.

Pročitajte i:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala