„Bog blagoslovio Đokovića, bilo je to sjajno iskustvo“ /video/

© AP Photo / KARIM SAHIBTeniser Malek Džaziri
Teniser Malek Džaziri - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2021
Pratite nas
Malek Džaziri, iskusni teniser iz Tunisa, nahvalio je Novaka Đokovića sa kojim je imao priliku da trenira na akademiji najboljeg tenisera sveta.

Džaziri, koji ima 37 godina, otkrio je da mu je Novak Đoković mnogo pomogao u prethodnom periodu i da ga je sve to motivisalo da u poznim igračkim godinama nastupa.

„Pričao sam sa Novakom. Čuo sam da nekoliko tenisera ide kod njega na akademiju da trenira i bio sam veoma srećan što sam među njima“, rekao je Džaziri.

„Bog ga blagoslovio, bilo je to sjajno iskustvo“, dodao je Tunišanin.

Džaziri ističe da mu je taj period koji je proveo sa Đokovićem i ostalim vrhunskim igračima pomogao kako bi nastavio da se bavi profesionalnim tenisom.

„Video sam toliko važnih stvari, ne samo teniski važnih na terenu, već i van njega. Video sam sjajne primere kako raditi određene stvari. Drugačije je kada viđate te momke svaki dan na treningu, nego kada ste na nekom turniru ili Grend slemu“, kaže Džaziri.

„Sjajno je bilo provoditi tri ili četiri sata sa njima na terenu, videti kakvu želju imaju, motivaciju, uvek žele više. Novak je trenutno broj jedan na svetu i, i dalje želi da obara rekorde. To mi daje još više motivacije“, dodao je.

Džaziri želi da se vrati među 100 najboljih tenisera.

„Hoću ponovo da igra na visokom nivou i verujem da to mogu. Trenutno sam oko 200. mesta i nije lako“.

Džaziri je u Dohi poražen od kasnije pobednika Nikolaza Basilašvilija, ali je, kako kaže, na pravom putu i nada se povratku među elitu.

Đere počistio Amerikanca i zakazao duel sa sedmim igračem sveta

Medvedev uradio što niko nije 16 godina i poslao pravoslavlje na vrh sveta

Zverev napao ATP – da li sistem „radi“ za Federera?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala