Jokić otkrio tužnu stranu igranja u Americi /video/

© AP Photo / Mark J. TerrillNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2021
Pratite nas
Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, otkrio je tužnu stranu igranja u NBA ligi kada ga je novinarka Kejti Vindži pitala za zimu u njegovom rodnom gradu Somboru.

Jokić je odigrao još jednu odličnu utakmicu u pobedi Denvera protiv Indijane, te je posle meča bio gost Kejti Vindži koja godinama prati franšizu iz Kolorada.

U jednom trenutku novinarka je pitala Nikolu da li i u Somboru pada sneg kao što je to bio ovih dana u Denveru.

„Nisam zimi bio kod kuće sedam godina... Ne znam. Zapravo, to je tužno“, rekao je srpski košarkaš posle pobede nad Pejsersima.

Dobro je poznato koliko je Jokić vezan za Sombor i da tokom leta najveći deo provodi u rodnom gradu sa porodicom, prijateljima, ali i konjima.

Međutim, Jokić je od 2015. u Sjedinjenim Američkim Državama, a kako se sezona igra u periodu jesen-proleće, nije u mogućnosti da tokom zime bude u Srbiji.

Iz odgovora se vidi koliko mu je žao zbog toga, ali profesionalni je košarkaš i sve dok bude tako neće imati mnogo šansi da zimi boravi u Somboru.

Inače, Jokić je na meču protiv Indijane ostvario 277. dabl-dabl čime se izjednačio sa Dikembe Mutombom na prvom mestu franšize iz Kolorada.

Na pitanje kako se oseća povodom ovog jubileja, Nikola je rekao: „To je baš lepo. Naježio sam se“.

Jokić je ove sezone kandidat za najkorisnijeg igrača u ligi, te na 39 utakmica prosečno beleži više od 27 poena, 11 skokova, osam asistencija i 1,5 ukradene lopte.

Denver ima skor 23/16 i nalazi se na petom mestu Zapadne konferencije.

Jokić briljirao u novoj pobedi Denver Nagetsa /video/

Osmeh ponovo na Smajlijevom licu, Dalasu malo tripl-dabl Dončića

Pokuševski zapušio usta kritičarima i ispisao istoriju NBA lige! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala