Humanitarna licitacija za dres Kolarova

© Sputnik / Aleksandr Podgorčuk / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2021
Pratite nas
Lokalna fondacija Stara Pazova pokrenula je humanitarnu licitaciju sa dresom srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova. Sredstvima prikupljenim od prodaje dresa biće podržane inicijative ove opštine u oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja, sporta i uređenja javnih prostora i površina.

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Intera iz Milana, donirao je svoj dres sa brojem 11. lokalnoj fondaciji iz Stare Pazove kako bi pomogao društveno korisne akcije u okolini Beograda.

Tridesetpetogodišnji internacionalac za reprezentaciju Srbije debitovao je sada već davne 2008. godine u prijateljskom meču protiv reprezentacije Rusije. Odigrao je ukupno 94 utakmice u nacionalnom dresu postigavši 11 golova.

Nakon 12 godina reprezentativne karijere Kolarova nećemo videti u sastavu Piksijeve Srbije, ali to ga nije sprečilo da humanim gestom pomogne kraj iz kog je potekao.

Početna cena dresa srpskog beka je 5.000 dinara, licitacije se vrše kroz komentare na Fejsbuk stranici lokalne fondacije, a trenutno ponuđena najviša cena je 16.000 dinara.

Licitacije traju do 21. marta, a najavljeno je i da će u narednim nedeljama poznati Pazovčani - sportisti, umetnici, glumci i muzičari dati na licitaciju deo svoje opreme, rekvizit, svoje delo i neku od ličnih značajnih stvari za koje će zainteresovani građani moći da licitiraju.

Piksi će zbog Tadića biti na „slatkim mukama“

Skandal u srpskom fudbalu: „Donesite pare unutra, odmah!“ /video/

Rapsodija Vlahovića: Het-trik za poluvreme! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala