Đere počistio Amerikanca i zakazao duel sa sedmim igračem sveta

© AP Photo / Rick RycroftLaslo Đere
Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2021
Pratite nas
Laslo Đere, 54. teniser sveta, dobro je otvorio turnir u Akapulku savladavši Amerikanca Stiva Džonsona sa 2-0 u setovima – 6:2, 6:3.

Srpski teniser ne nalazi se u najboljoj formi, na turnirima u Buenos Ajresu i Santjagu očekivao je više od plasmana u treće i drugo kolo, te će u Meksiku pokušati da popravi sliku.

Bio je Đere blago favorit pred ovaj duel i više nego ubedljivo pobedio je Amerikanca. Za svega 75 minuta igre plasirao se u drugo kolo gde ga čeka drugi nosilac Aleksandar Saša Zverev.

Laslo je odmah od starta nametnuo svoj ritam i do kraja meča nije popuštao, te mu je ovo bio jedan od konstantnijih mečeva u poslednjih godinu dana.

Đere generalno ima problem da igra na visokom nivou od prvog do poslednjeg poena, ali ovoga puta to nije bio slučaj pošto protivniku nije dozvolio nijedan brejk.

I ne samo to, srpski teniser nije se susreo ni sa jednom brejk loptom u devet servis gemova, pritom je tri puta oduzeo servis Džonsonu i na kraju je ostvario ubedljivu pobedu.

Ljubitelje tenisa raduje ovakva igra Đerea pred duel sa Sašom Zverevim. Srpski i nemački teniser do sada se nikada nisu sastajali i očekuje nas zanimljiv duel.

Od srpskih igrača u Akapulku igra još Miomir Kecmanović koji u prvom kolu igra protiv veterana Felisijana Lopesa, taj duel na programu je u noći između utorka i srede.

Bosanac se javio posle skandala: Pretnje ubistvom? Da li ste vi svesni šta to znači? /video/

Stojanovićeva osvojila devet gemova u nizu i razbila Italijanku

Srpkinja „otvorila dušu“: Igrala sam, a jedva sam mogla da hodam

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala