Lopovi krivi za šokantan poraz Pari Sen Žermena

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaArgentinski fudbaler Anhel di Marija
Argentinski fudbaler Anhel di Marija - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2021
Pratite nas
Fudbaleri Pari sen Žermena, Anhel di Marija i Markinjos, opljačkani su tokom meča 29. kola Lige 1 protiv Nanta. Argentincu su provalnici upali u kuću dok mu je porodica bila unutra, dok je meta Markinjosovih kradljivaca bila kuća njegovih roditelja.

Neočekivani poraz „svetaca“ na Parku prinčeva (1:2), ostaće u senci nemilih događaja koji su zadesili ključne šrafove u igri ekipe Maurisija Poketina

Argentinac se u prvom satu utakmice protiv Nanta solidno predstavio i pomagao domaćinu da preuzme vođstvo, kada je sportski direktor PSŽ Leonardo signalizirao komunikaciju Poketinu alarmantnim vestima.

Bivši šef Totenhema odmah je povukao Di Mariju sa utakmice i nestao sa njim u svlačionici pre nego što se vratio nekoliko minuta kasnije da nadgleda ostatak meča svoje ekipe.

Činilo se da su domaće fudbalere uznemirile vesti, a zabrinutost se po završetku meča uvećala saznanjem da su i roditelji Markinjosa takođe bili žrtve provalnika.

Sličan incident Di Mariji se desio dok je branio boje Mančester junajteda, kada je trauma koju je doživela njegova porodica napadom na njihovu imovinu doprinela njegovom izlasku sa Old Traforda.

Nakon poraza od Nanta kormilar Pari Sen Žermena rekao je da je njegova ekipa nakon izjednačenja imala problema i da nije bila dovoljno jaka da se drži meča.

„To nije izgovor, ali došlo je do pada energije“, izjavio je Poketino razgovarajući o učinku svoje strane.

„Razgovarali smo o drugim stvarima osim o fudbalu posle utakmice u svlačionici“, dodao je on.

Inače, fudbaleri PSŽ su ove godine često bili na meti provalnika. U poslednjih godinu dana provalnici su upadali u kuće Tijaga Silve, Čupo Motinga i Serhija Rika.

Pokušaj spasa velikana od lisica i spekulacija

Golčina kakva se gotovo nikada ne viđa /video/

Piksi će zbog Tadića biti na „slatkim mukama“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala