Grmeo je donesite pare, a posle se izvinjavao /video/

© Foto : Skrinšot – Arena sport TVSrpski golman Borivoje Ristić – Radnički Niš
Srpski golman Borivoje Ristić – Radnički Niš - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2021
Pratite nas
Golman Radničkog iz Niša Borivoje Ristić koji je posle remija sa Čukaričkim na Banovom brdu u 27. kolu Superlige (0:0) uputio nekome u svečanoj loži da spremi premije i da odmah donese pare, oglasio se hladne glave i uputio izvinjenje!?

Istina, nejasno je kome se Borivoje zapravo obratio, ali je sasvim logično razmišljanje bilo da je reč o čelnicima kluba, jer ko drugi može da vam isplati premije osim kluba čije boje branite.

Vruća glava bila je tada Ristiću, adrenalin i emocije učinile su svoje, ali se nakon što su se smirile strasti, golman Radničkog oglasio i demantovao da je prozivao bilo koga iz Radničkog iz Niša.

„Moje obraćanje nije bilo upućeno upravi jer od kada sam u klubu sve plate su redovne i sve ugovorne obaveze ispunjene na vreme. Ja nisam mogao da se obratim članvima Uprave, pošto u tom trenutku oni nisu ni bili u loži. Sve je izvučeno iz konteksta i prikazano na putpuno pogrešan način. Bio sam jako emotivan i uznemiren zbog žutog kartona i konstantnog prozivanja sa klupe Čukaričkog tokom utakmice, tako da sam reagovao negativno prema svima. Izvinjavam se svima“, izjavio je Ristić.

Ali, umesto da objasni kome se zapravo onda obratio, uneo je samo dodatnu konfuziju na sve ono što se dogodilo posle meča na Banovom brdu, u nesvakidašnjoj situaciji čiji je bio glavni akter.

► Skandal u srpskom fudbalu: „Donesite pare unutra, odmah!“ /video/

► Rapsodija Vlahovića: Het-trik za poluvreme! /video/

► Stankovićevih 50 – ekspresno je ućutkao kritičare, a samo jedan poraz (ga) boli...

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala