Borac izbačen iz aviona zbog maske za dete?!

© Depositphotos.com / PastaSevenSevenMMA borac u ringu
MMA borac u ringu - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2021
Pratite nas
Kodi Garbrant, bivši šampion prestižne organizacije UFC, navodno je izbačen sa leta zbog toga što njegov dvogodišnji sin nije nosio zaštitnu masku.

Bivši UFC prvak u bantam kategoriji objavio je video snimke na društvenim mrežama tvrdeći da su on i njegov dvogodišnji sin izbačeni iz leta Sautvest Erlajnsa zbog problema sa maskom njegovog deteta.

Garbrant je na Instagramu podelio dva klipa na kojima je prikazan incident, u prvom borac optužuje stjuardesu da se skriva u kupatilu aviona dok se odvija problem sa maskom.

„Hoćeš li se kriti tamo?“, čuje se kako Garbrant govori, pre nego što ponovi „dve godine, dve godine“ dok se od njega traži da isključi telefon.

„Sautvest je počeo, jer moj dvogodišnji sin nije stavljao masku na lice. Ova kukavička stjuardesa se sakrila u kupatilu “, napisao je besni borac uz snimak.

U drugom kratkom snimku, na kom se čini da borca odvode iz aviona, prikazan je i kokpit gde su piloti viđeni bez maski.

„Izbacujete dvogodišnjaka iz aviona, a vaši piloti ne nose maske, dok svi mi punim kapacitetom delimo isti vazduh! Kakva šala”, napisao je Garbrant, označavajući aviokompaniju.

Komentarišući slučaj preko portparola, aviokompanija je iznela svoja pravila o putovanju tokom pandemije, navodeći: „Žao nam je što je ova porodica imala neprijatnosti tokom putovanja”.

„Međutim, savezni zakon nalaže Sautvestu da osigura da svaka osoba starija od 2 godine mora da nosi masku u svakom trenutku tokom leta, uključujući i ukrcavanje i sletanje”, dodato je u saopštenju.

„U ovoj situaciji putnici mogu da odluče da ne lete Sautvestom, a ponuđen im je puni povrat novca”.

Na svojim Instagram storijima, Garbrant je kasnije podelio sliku svog sina kako spava u zadnjem delu automobila, uz natpis: „Jadno dete je samo želelo da ode da vidi porodicu”.

Garbrandt je preležao Kovid-19 u oktobru prošle godine, a kasnije je detaljno opisao posledice koje je pretrpeo od virusa.

29-godišnji MMA borac je tokom ove godine ciljao obračun sa vladajućim šampionom muva kategorije Dajvisonom Figuirdom, a ta šansa i dalje postoji.

Duel je prvobitno bio zakazan za 21. novembar u Las Vegasu pre nego što je Garbrant bio primoran da se povuče.

Borac iz Ohaja može da se pohvali skorom 12-3, a pobedničkim stazama se vratio protiv Rafaela Asunkaoa u svom poslednjem meču u junu, čime je prekinuo niz od tri poraza.

Jokić ga je nazvao „zverkom“, a srpski borac kaže: Nije bilo šanse da izgubim /video/

Na pomolu nova teška odluka za organizatore Olimpijskih igara

Ruskom borcu oduzeta titula zbog zabranjenog poteza! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala