Novak zapevao i otkrio sa kojom pesmom bi izašao na Sanremo /video/

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICNovak Đoković tokom boravka u Beogradu
Novak Đoković tokom boravka u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, otkrio je da bi, ukoliko dobije poziv za muzički festival Sanremo, zatražio da bude predstavljen sa pesmom „Veseli se, srpski rode“.

Đoković je bio gost Radio televizije Srbije u emisiji „Šarenica“, te ga je voditelj Slobodan Šarenac pitao šta bi uradio kada bi se našao u sličnoj situaciji kao Zlatan Ibrahimović.

„Veseli se, srpski rode, srpski rode, do slobode“, odgovorio je uz osmeh najbolji teniser sveta.

Podsećamo, Ibrahimović je bio gost nedavno završenog italijanskog muzičkog festivala Sanremo i prilikom predstavljanja u pozadini je išla pesma od Nade Topčagić „Jutro je“.

Šarenac je iskoristio priliku da pita Đokovića sa kojom melodijom bi on izašao na Sanremo i odgovor nije iznenadio pošto je prilikom proslave 311. nedelje na čelu ATP liste pevao isto sa navijačima.

Tada je Novak započeo pesmu Danice Crnogorčević, a okupljeni ispred restorana „Novak“ nastavili su da pevaju.

​Ovo nije bilo prvi put da Novak peva patriotske pesme, pa se navijači rado sećaju video-snimaka iz Australije, nakon osvajanja ATP kupa prošle godine.

Tada su Novak i saigrači iz reprezentacije pevali srpske i kosovske rodoljubive pesme, a jedan ambasador iz Sofije je Novaka prozvao „nacionalistom i primitivcem“.

„Ja sam mu tada rekao da je Novak patriota, kao njegov otac i porodica i ogromna većina naroda u ovoj zemlji. Mi volimo svoj narod, ali to ne znači da mrzimo druge narode, ni slučajno“, rekao je Novakov otac Srđan u intervjuu za Sputnjik.

„Veseli se, srpski rode“ – Novak ponovo pokazao patriotizam /video/

Novak se obratio na proslavi u Beogradu: Kidam živce i vama i sebi, ali tako je slađe /video/

Novak je šampionski ples poklonio majci /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala