Glasajte za srpskog kapitena: Dušan Tadić u izboru za igrača nedelje u Ligi Evrope

© AP Photo / Bernat ArmangueDušan Tadić, Ajaks
Dušan Tadić, Ajaks - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2021
Pratite nas
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, u izboru je za igrača nedelje u Ligi Evrope. Pored fudbalera Ajaksa u konkurenciji su i Hari Kejn, Lorenco Pelegrini i Roberto Soldado.

Srpski internacionalac u dresu Ajaksa ove sezone igra sjajan fudbal, u svim takmičenjima postigao je 17 golova uz 18 asistencija.

U osmini finala Lige Evrope dokazao je da je najbolji kad je najpotrebnije. U 82. minutu utakmice overio je vođstvo Ajaksa protiv Jang Bojsa koje je u poslednjim trenucima meča potvrdio Brajan Brubi za prolazak holandskog giganta u četvrtfinale evropskog takmičenja.

U ovoj pobedi tima iz Amsterdama Tadić je po specijalizovanom fudbalskom statističkom sajtu (Sofaskor) bio najbolje ocenjen - dobio je ocenu 8,2.

Nekadašnji igrač Vojvodine po svemu sudeći će biti kapiten reprezentacije Srbije pod kormilom Dragana Stojkovića Piksija, a liderstvo u holandskom gigantu sigurno će biti dobra podloga za prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. 

Vredi napomenuti i da fudbaler Totenhema Hari Kejn konkuriše Tadiću u izboru za igrača nedelje sa dva postignuta gola protiv Dinama iz Zagreba, napadač Granade Roberto Soldado je u konkurenciji zbog gola u pobedi njegovog tima nad Moldeom, a Romin veznjak Lorenco Pelegrini zahvaljujući pogotku na utakmici protiv Šahtjora.

Zvezdin ukleti sudija je promenio ploču – može da se igra i u 95. minutu?! /foto/

Mesi i Ronaldo - doviđenja!

Priština isterala svoje – Španija dozvolila isticanje himne i zastave tzv. Kosova

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala