Preti li obračun Rusije i SAD preko Srbije?

Pratite nas
Bivši vrhovni komandant NATO najavljuje da će ovo biti godina rastućih sukoba Zapada i Rusije za Zapadni Balkan, vlasnici žute kuće planiraju da tuže Dika Martija i Karlu del Ponte. Miodrag Davidović optužio predsednika Srbije za pokušaj atentata na njega i vladiku Joanikija, u Velikoj Britaniji potres zbog intervjua vojvotkinje i vojvode od Saseksa.
Od četvrtka do četvrtka: Zoran Milivojević

Svoj stav na ove teme u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka”  iznosi  diplomata Zoran Milivojević.

Pitaćemo ga zašto je ponovo aktuelizovana priča o sukobu Zapada i Rusije za budućnost Zapadnog Balkana? Ima li to ikakve veze sa promenom američke administracije? Šta  je cilj prištinskog advokata Toma Gašija koji u ime vlasnika tzv. žute kuće planira da pokrene tužbu protiv Dika Martija, Karle del Ponte i Hosea Pabla Barajbara?

Može li Aljbin Kurti umesto briselskog da nastavi samo unutrašnji dijalog sa Srbima? Zašto je Miodrag Daka Davidović samo nekoliko dana uoči lokalnih izbora u Nikšiću optužio predsednika Srbije da je odgovoran za pokušaja atentata na njega i vladiku Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine? Da li intervju vojvotkinje i vojvode od Saseksa može da dovede do urušavanja kraljevskog autoriteta?

Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem Jutjub kanalu.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala