Vučić iz UAE: Donosim važne vesti za Srbiju

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2021
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Kaldunom el Mubarakom sa kojim se dogovarao o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji.

Kako je Vučić napisao ispod fotografije na Instagramu, iz Emirata „donosi strateški važne vesti za Srbiju“.

„Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom el Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju“, napisao je predsednik na Instagramu.

„Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj kovid 19.

„Fantastičnu prezentaciju“, kako je napisao predsednik Vučić ispod fotografije na svom Instagram profilu, održao je dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Osim ove prezentacije, Vučić je prisustvovao i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv kovida, koju je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija, prenosi B92.

„Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj kovid 19, koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv kovid 19, koju nam je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija“, napisao je predsednik Aleksandar Vučić u opisu svoje Instagram objave.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podsetimo, Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala