Vesti: Kako prevaranti putem društvenih mreža „pecaju“ bankovne podatke građana Srbije /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Inicijativa da Japan blokira moreuz između Rusije i Južnih Kurila s ciljem da se reši to teritorijalno pitanje je agresivna retorika koja neće proći, jer Rusija više nije slaba kao ’90-tih, poručuju ruski stručnjaci
  • Povodom odluke Narodne skupštine RS da ne prihvata nametanje bilo koga za visokog predstavnika, iz Banjaluke za Sputnjik poručuju – želimo da se naš stav o tome čuje u Ujedinjenim nacijama.
  • Optužbe crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića Dake upućene Vučiću – da je odgovoran za atentate na njega i episkopa Joanikija - uobičajena su politička praksa uoči izbora, koja opstaje decenijama, kažu analitičari.
  • Raskrinkano nekoliko grupa na društvenim mrežama koje su delile osvetoljubivi pornografski sadržaj. Analitičari poručuju – to je samo vrh ledenog brega, pravo utočište tih snimaka je na „dark vebu“.
  • Istražujemo: kako prevaranti putem društvenih mreža „pecaju“ bankovne podatke građana Srbije u nameri da im „skinu“ novac s računa?
  • Kako je srpski fudbaler Nenad Tomović novčano pomogao štampanje trećeg izdanja knjige novinara Darka Nikolića posvećene legendarnom „Gvozdenom puku“.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala