Uzalud izolacija, zabrane, kontrole - košarkaši opljačkani u svlačionici

© Sputnik / Vladimir Pesnya  / Uđi u bazu fotografijaKošarkaška lopta
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2021
Pratite nas
Košarkaši Dinama iz Sasarija opljačkani su tokom gostovanja češkom Nimburku uprkos vanrednom stanju i strogim merama koje vladaju u Češkoj zbog pogoršanja epidemiološke situacije u borbi s virusom korona.

Košarkaš Dinama iz Sasarija, Miro Bilan, objavio je na Tviteru da je tokom sinoćne utakmice košarkaške Lige šampiona u češkom gradu Nimburku nepoznata osoba ušla u svlačionicu njegove ekipe i ukrala sav novac do kog je došla preturajući po torbama i jaknama igrača.

„Sve u ovoj zemlji je zatvoreno i ne možete nikuda, možda je sve ukupno bilo dozvoljeno 60 ljudi u teretani, i dalje se ovo događa ... laku noć!“, dodao hrvatski reprezentativac.

Dok je nepoznato lice vršljalo po svlačionici ekipe sa Sardinije, Bilan i njegovi saigrači igrali su neverovatnu utakmicu na parketu u drugom meču plej-ofa Lige šampiona.

Sa samo sedam igrača u rosteru izabranici trenera Đanmarka Poceka ostavili su srce na terenu, vodili su skoro celu utakmicu, da bi u poslednjem napadu Česi opravdali ulogu domaćina, preokrenuli rezultat i slavili sa pola koša razlike- 90:89.

Milojević odveo Budućnost u plej-of Evrokupa!

Vučević i Sabonis su pokazali Amerikancima šta znači znati košarku /video/

Otkriveno zašto je Srbin bio sklonjen – slagali su i sada imaju veliki problem

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala