Partizanova zaboravljena „zlatna koka“ se nada čudu

© AFP 2023 / LAURIE DIEFFEMBACQFilip Stevanović
Filip Stevanović - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2021
Pratite nas
Partizan je uništio Rad (5:0) u 26. kolu Superlige, a poslednji strelac u tom susretu bio je mladi Filip Stevanović koji je u Humskoj na pozajmici, nakon što ga je klub prodao Mančester sitiju. Krilni vezista je posle 15. pobede u nizu u svim takmičenjima, poručio da svi veruju u duplu krunu, uprkos zaostatku za Crvenom zvezdom.

Krajem oktobra prošle godine Partizanova zaboravljena „zlatna koka“ - talentovani Filip Stevanović potpisao je ugovor na četiri i po godine sa Mančester sitijem, ali je ostao da se razvija u crno-belom dresu do kraja sezone.

​Usledio je period u kojem se nije isticao golovima i asistencijama, ali je za to kriva povreda u decembru. Vratio se protiv Rada u velikom stilu. Uspeo je da se upiše u strelce, potvrdivši da se vraća u formu.

„Vredelo je bilo čekati da mi trener Stanojević ponovo ukaže šansu. Na povratničkoj utakmici sam postigao gol. Prethodno sam odigrao nekoliko prijateljskih mečeva da bih se vratio u ritam i fizički bio spreman. Poslednja provera sa Teleoptikom bila je pun pogodak“, poručio je Stevanović u razgovoru za Sportski žurnal.
Ivica Kralj - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2021
Legenda se vratila u Partizan: Presrećan sam! /video/

Hrabro je zatim Stevanović poručio da Partizan može da ugrozi lidera Crvenu zvezdu, koja ima utakmicu manje i šest bodova prednosti. Osvrnuo se i na fizičku spremu, koja još nije na maksimalnom nivou, što je logično jer je izašao iz povrede.

„Mogu da kažem da sam 85 odsto fit. Ubeđen sam da ću uskoro biti spreman za svih 90 minuta. Svima deluje svašta nemoguće, međutim, navijači, igrači i stručni štab Partizana veruju u duplu krunu. Nema predaje do samog kraja u oba takmičenja“, poručio je Filip Stevanović, koji je prodat Mančester sitiju za oko šest i po miliona evra.

► Vuletić posle saslušanja u SBPOK otišao na poligrafsko ispitivanje

► Besne u Prištini: Španija ih ne tretira kao državu – reprezentacija bez himne i zastave

► Partizan „petardom" srušio „građevinu" za 15. pobedu u nizu /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala