Milov trenutak istine u Nikšiću /video/

Svet sa Sputnjikom
Svet sa Sputnjikom - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2021
Pratite nas
Pola godine od parlamentarnih izbora politički akteri u Crnoj Gori će 14. marta odmeriti snage na lokalnim izborima u Nikšiću koji su unapred proglašeni prekretnicom i trenutkom istine.

Ključna bitka vodiće se između koalicije „Za budućnost Nikšića“ predvođene Demokratskim frontom, i „Evropskog tima za Nikšić“ na čelu sa Demokratskom partijom socijalista. Rešen da igra na sve ili ništa u Nikšiću, predsednik Milo Đukanović pokušava da pozicije svoje partije ojača opet potežući antisrpsku kartu pa tvrdi da zvanični Beograd u Nikšiću sprema „Kosovski boj“, a da bi poraz DPS-a na lokalnim izborima u ovom gradu otvorio vrata za nastavak posrbljavanja Crne Gore.

Hoće li Nikšić zapečatiti političku budućnost DPS-a? Može li ijedna koalicija da osvoji većinu ili će manje partije opet biti jezičak na vagi? Šta građanima obećavaju kandidati za gradonačelnike? Da li će i kako lokalni izbori u ovom gradu uticati na šire političke prilike u Crnoj Gori? O predizbornoj situaciji u Nikšiću govore naši gosti u beogradskom studiju su prof dr Časlav Koprivica sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu i politički konsultant Vladimir Dobrosavljević. Video vezom bićemo i u Crnoj Gori a naši sagovornici su politikolog dr Vladimir Pavićević i kandidat za gradonačelnika koalicije "Za budućnost Nikšića" Marko Kovačević.

Emisiju uređuje i vodi Tatjana Trikić.

Slušajte nas na talasima Radio Novosti 104,7 megaherca, gledajte na fejsbuku Sputnjika i Radio Novosti ali i odloženo na Jutjub kanalu Sputnjik Srbija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala