Advokat: Vuletić nije ispitan na poligrafu zbog zdravstvenog stanja

© Foto : screenshot/Nešto DrugačijeBivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić
Bivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2021
Pratite nas
Bivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić, kako je medijima preneo njegov advokat, nije danas ispitan na poligrafu iz zdravstvenih razloga.

Nakon informativnog razgovora u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu, Vuletić je otišao na poligrafsko testiranje u prostorije MUP-a u Kneza Miloša, prenosi Tanjug.

Međutim, do testiranja nije došlo, jer je poligrafista zaključio da zbog respiratornih i srčanih problema, nije podoban da bude poligrafski ispitan, preneo je Vuletićev advokat Vladimir Terzić.

„On je imao želju, a ja sam upravo zbog ovih razloga bio protiv, jer skoči mu pritisak i poligraf pokaže nešto što nije. Sutra treba da im priložimo njegovu zdravstvenu dokumentaciju“, preneo je advokat.

Vuletić ispitan na poziv Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u svojstvu građanina.

Vuletić podneo krivičnu prijave protiv Vučića i Vulina

 

Vladimir Vuletić danas je sa svojim advokatima podneo Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv predsednika Republike Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Prijave će sutra biti uzete u rad, kratko su naveli iz tužilaštva.

On je u žiži javnosti prethodnih dana zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Pojedini mediji su preneli da su prijave podnete zbog objavljivanja u medijima audio-zapisa njegovog telefonskog razgovora sa osumnjičenim Veljkom Belivukom, u kojem ga naziva „bratom“, konstatuje da ga „voli“... a za koji Vuletić tvrdi da je montiran i isečen.

Pročitajte i:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala