Ovako nije ni Maradona, Rus srušio šampiona u završnici za infarkt /video/

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaFudbaler Rubina Denis Makarov
Fudbaler Rubina Denis Makarov - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2021
Pratite nas
Fudbaleri Rubina i Zenita odigrali su veoma uzbudljivu utakmicu koja je odlučena u poslednjim minutima.

Ekipa iz Sankt Peterubrga, inače prvoplasirani tim ruske Premijer lige, nalazi se na prvom mestu i u Kazanj je došla po tri boda čime bi nastavila pohod na novu titulu.

Ipak, Rubin je izašao veoma motivisan na teren i u 41. minutu stigao je do prednosti. Strelac gola sa bele tačke bio je reprezentativac Srbije Đorđe Despotović.

Despotović se našao na novom spisku Piksija Stojkovića, te selektora Srbije može da raduje dobra forma bivšeg napadača, između ostalog, Crvene zvezde.

Elem, Rubin je vodio na poluvremenu, održavao prednost, međutim, u 75. minutu vodeća ekipa lige stigla je do izjednačenja. Rakitiski je asistirao, a Azmun savladao golmana domaćeg tima.

Na terenu je sve pucalo, igralo se u jakom intenzitetu, ali činilo se da će ostati 1:1, nakon što se u nadoknadu vremena ušlo sa nerešenim rezultatom.

Da tako ne bude pobrinuo se Denis Makarov. Krilni napadač izigrao je odbranu Zenita na volšeban način i na kraju je udarcem u dalji ugao zatresao mrežu protivnika. Usledilo je veliko slavlje.

Iako se igrao 94. minut ovde nije bio kraj uzbuđenima. Zenit je krenuo na sve ili ništa, a u 99. minutu arbitar je pokazao na belu tačku, te je Artjom Dzjuba imao šansu da poravna rezultat.

Visoki napadač ekipe iz Sankt Peterbuga nije uspeo u toj nameri, te je Rubin i više nego zasluženo upisao važna tri boda.

Zenit je i dalje prvoplasirana ekipa, ali sada ima samo dva boda više od moskovskog CSKA. Rubin se nalazi na osmom mestu sa 34 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Da li su Madriđani „bacili“ 60 miliona evra zbog Srbina?

Svakoj seriji dođe kraj – Sitijevoj je na put stao „đavo“

Zvezda se mučila, pa „uzela meru“ i Čukaričkom

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala