Otkriveno zašto je Srbin bio sklonjen – slagali su i sada imaju veliki problem

© AP Photo / Randall BentonNemanja Bjelica
Nemanja Bjelica - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2021
Pratite nas
Uprava Sakramento Kingsa je govorila neistinu u vezi sa statusom srpskog reprezentativca Nemanje Bjelice u tom timu, ako je verovati uglednom sportskom sajtu „Atletik“.

Kako se navodi, sjajni šuter je postao žrtva pokušaja kluba da Marvina Beglija, projektovanu veliku zvezdu, dovede u situaciju da zaista to i postane.

Nikola Jokić u reprezentaciji Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2021
Amerika nam daje zaključak – za Srbiju je „sporan“ samo Jokić

Krilni centar izabran na NBA draftu 2018. godine pre Luke Dončića nije dostigao željeni nivo zbog čestih povreda pa sada Kingsi pokušavaju da nađu rešenje.

Navodno, oni su svog propalog talenta već ponudili drugim klubovima, ali zasad nema povratne reakcije.

Istovremeno, Bjelica je posle više od mesec dana odsustva iz tima vraćen i pokazao je da i dalje ima poene u rukama, te da može da bude koristan član rotacije.

„Atletik“ piše da je pokušaj objašnjenja trenera Luka Voltona da je Bjelica van tima zbog ličnih razloga bio neistina – pravi razlog je pokušaj tima da Beglija oslobodi pritiska konkurencije i omogući mu da stekne samopouzdanje.

​Potpuni promašaj – Begli u tome nije uspeo, Sakramento je morao da vrati Bjelicu u ekipu, ali je pitanje da li će to i nadalje biti slučaj.

U prethodnim danima su se pojavile informacije da veliki broj NBA timova želi srpskog košarkaša u svojim redovima zbog činjenice da može da pruži doprinos na mnoštvo različitih načina – šutevima, skokovima, asistencijama i organizacijom igre iz drugog plana.

Prelazni rok u NBA ligi traje do 25. marta, do kad bi trebalo da bude jasno šta će biti kako sa Beglijem i Bjelicom, tako i sa Sakramentom, koji je i dalje daleko od borbe za plej-of, koji čeka 2006. godine.

​► Bjelica o trejd pričama: Ne moram nikom da se dokazujem

► Bjelica odigrao utakmicu sezone /video/

► Nemanja, vreme je da se Americi kaže – „zbogom“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala