Francuskinja uputila poruku Britancima usred Londona: „Novak je najbolji“ /video/

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2021
Pratite nas
Javnost u Velikoj Britaniji je godinama negativno nastrojena prema Novaku Đokoviću, najboljem teniseru sveta, ali to pokušava da promeni Džuli Sojer.

Velika ljubiteljka srpskog tenisera iz Francuske je nedavno boravila u Beogradu, a dan kada je Novak i zvanično postao igrač sa najviše nedelja provedenih na vrhu ATP liste obeležila je u – Londonu.

„Da, Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena i ja sam htela da to proslavim u Londonu. Novače, ti si najbolji i nikada ne zaboravi da su članovi „Novakove familije“ uz tebe“, navela je Džuli.

Ona je proteklog leta boravila u Beogradu, a tom prilikom je Novaku donela i poseban poklon.

„Kada je Novak prolazio kroz teške trenutke tokom juna, pokrenuli smo projekat u kom smo želeli da pokažemo našu ljubav prema njemu. Napisala sam instagram post gde sam pozvala ljude da napišu tri stvari: ko su i odakle su, kako su otkrili Novaka, kao i zašto ga ga vole. Stigli su brojni odgovori iz 42 države širom sveta, što mi je pokazalo da moram da uradim nešto tim povodom. Odštampala sam sve komentare i spakovala ih u veliku svesku. Pronašla sam jednu sa koricama na kojima je pisalo „Ti si voljen“, i mislila sam da je ta idealna. Donela sam mu tu svesku u Beogradu, kako bi imao podsetnik na to da ga svi mnogo volimo i poštujemo“, istakla je tada Džudi.

► „Zlatno dete iz siromašne, ratovima osakaćene Srbije popelo se i ostalo na vrhu Mont Everesta“

► Srđan Đoković za Sputnjik: Kao da je Bog poslao Novaka da pokaže svetu da Srbi nisu genocidan narod

► „Do tog trenutka sam osećao podršku iz Srbije, ali nisam razumeo koliko im je to važno“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala