Jokić ga je nazvao „zverkom“, a srpski borac kaže: Nije bilo šanse da izgubim /video/

© AFP 2023 / VAUGHN RIDLEYAleksandar Rakić
Aleksandar Rakić - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2021
Pratite nas
Aleksandar Rakić, srpski MMA borac, najavio je da želi da se bori za pojas šampiona u poluteškoj kategoriji prestižne organizacije UFC, te istakao da nije bilo šanse da izgubi meč protiv Tijaga Santosa.

Momak rođen u Austriji koji se odnedavno bori pod zastavom Srbije, nedavno je ostvario pobedu nad nekadašnjim kandidatom za pojas Tijagom Santosom, posle čega je istakao da je vreme da dobije šansu da se bori za titulu.

O Rakićevom meču je za Sputnjik sport govorio i srpski košarkaški reprezentativac, jedan od najboljih igrača NBA lige – Nikola Jokić. Opširnije u posebnoj vesti.

Rakić je istakao da je Santosa pobedio dobrom taktikom, a osnova svega je, kako je naveo, vredno treniranje.

„Nije bilo šanse da izgubim, plan je bio da održavam rastojanje i da gađam dugim udarcima. On sjajno udara iz kontre, a ideja je bila da mu budem van domašaja“, rekao je Rakić.

Već nekoliko godina srpski borac jedan je od najatraktivnijih u svojoj disciplini, a u narednom periodu bi trebalo da postane i kandidat za pojas.

„Želim da dobijem priliku da se borim za pojas, ovo je treći bivši izazivač protiv kojeg sa sam se borio i sve sam ih pobedio“, konstatovao je Rakić.

On ima skor od 14:2 u profesionalnim mečevima, u UFC je ostvario šest pobeda uz jedan poraz, a trenutno u trci za pojas ima Glover Tešeira, koji bi uskoro mogao da izađe na megdan šampionu Janu Blahoviču.

Poljak je nedavno pobedio Izraela Adesanju, nanevši mu prvi poraz u karijeri.  

► „Voleo bih da mogu da odem u Srbiju, nisam video porodicu tri i po godine“

► Ruskom borcu oduzeta titula zbog zabranjenog poteza! /video/

► Kada Srbin sparinguje sa Hrvatima: „Trese se kavez, sila!“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala