Tozovac iz bolnice otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju

© Foto : YouTube/Dejan Lale / snimak sa ekranaPredrag Živković Tozovac
Predrag Živković Tozovac - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2021
Pratite nas
Legendarni pevač srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85), primljen je juče u KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu sa potvrđenim virusom korona i upalom pluća

Tozovac se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je priključen na kiseoničku terapiju, a otkrio je sve detalje svog zdravstvenog stanje.

„Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema“, rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti sizuacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

„Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu“, rekao je Tozovac i dodao da se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

„Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta“, kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balaševića koji je preminuo od korone.

„Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu...Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo“, poručio je Tozovac, prenose Novosti.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala