Kecmanović nemoćan protiv Švarcmana u polufinalu Buenos Ajresa

© AP Photo / Thibault CamusSrpski teniser Miomir Kecmanović
Srpski teniser Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2021
Pratite nas
Miomir Kecmanović, mladi srpski teniser, nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Buenos Ajresu, pošto je u dva seta poražen od Dijega Švarcmana – 6:0, 6:4.

Kecmanović, 42. teniser sveta, iza sebe ima odličan turnir u Argentini, ali očekivalo se da će pružiti jači otpor domaćem teniseru.

Bio je ovo duel prvog i četvrtog nosioca, samim tim su navijači priželjkivali dobar tenis, ali Kecmanović je odigrao loš meč i osvojio je samo četiri gema za nešto malo više od sat vremena igre.

U prvom setu na terenu je postojao samo jedan teniser, Miša nije imao odgovor na igru Švarcmana i za 25 minuta osvojio je samo devet poena, a ukupno nula gemova.

Kecmanović se nije upisao na semafor, te je Argentinac dominantnom igrom došao do vođstva od 1-0, 6:0.

Očekivano u drugom setu videli smo veću borbu, srpski teniser je zaigrao bolje i pružio dosta jači otpor. Ipak, u petom gemu je pretrpeo brejk i do kraja susreta Švarcman nije ispuštao prednost.

Argentinac je mogao i ubedljivije da slavi jer je u sedmom gemu imao dve brejk lopte, međutim, Miša ih je spasao i smanjio na 4:3. U narednom gemu srpski igrač je napravio pritisak, ali se Dijego izvukao i došao do gema.

Na kraju Švarcman je slavio 6:0, 6:4.

Kecmanoviću pripao srpski derbi u Argentini, nek se spremi Maradonin imenjak

Potvrđeno – Beograd će ponovo uživo gledati Đokovića!

Ekskluzivno – Srđan Đoković za Sputnjik: Da nam uzmu Kosovo? Pa, neće moći! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala