„Spreman sam da idem i u zatvor“: Predsednik opštine Tuzi saslušan u tužilaštvu

© Foto : Youtube/Standard/PrintscreenIntervencija policije u Tuzima zbog bojkota epidemioloških mera koje je naložio predsednik opštine Nik Đeljošaj (u sredini)
Intervencija policije u Tuzima zbog bojkota epidemioloških mera koje je naložio predsednik opštine Nik Đeljošaj (u sredini) - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2021
Pratite nas
Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saslušan je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog krivične prijave za pozivanje na otpor, posle čega je izjavio da je spreman i da ide u zatvor.

Đeljošaj je rekao da je uvređen zbog prijave protiv njega, ali da poštuje institucije i da mirno čeka odluku.

Povodom nedavnog protesta, Đeljošaj je naveo da je to bila odbrana Ustava i da je, kao predsednik Opštine Tuzi, imao obavezu da zaštiti ekonomiju, prenele su „Vijesti“.

„Ostajem pri stavu da je ovo bila politička odluka i da je reč o diskriminaciji. Dobili smo potvrdu da je to tako, nakon 48 sati, kada su mere promenjene“, kazao je Đeljošaj.

Podsetimo, Đeljošaj je saslušan zbog protesta organizovanim u Tuzima 25. februara, kada je pozivao građane i ugostitelje da ne poštuju mere za suzbijanje i širenje virusa korona, koje su podrazumevale zatvaranje ugostiteljskih objekata i u toj opštini.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala