„Morala sam da uzmem tablete za smirenje“: Nada Topčagić o Zlatanu Ibrahimoviću i njenoj pesmi /video/

© AFP 2023 / MARCO RAVAGLIZlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2021
Pratite nas
Morala sam da popijem tablete za smirenje kad sam videla da je Zlatan Ibrahimović izašao na festival Sanremo uz moju pesmu „Jutro je“, kaže pevačica Nada Topčagić.

Pevačica kaže da je doživela vrhunac svoje karijere i osvrnula se na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar.

„Ja ne mogu da dođem sebi. Jutros sam u četiri sata morala da popijem bromazepam. Kada sam videla o čemu se radi i kada su počeli svi da me zovu i da me proganjaju… Nisam verovala da ću ovako jutro da dočekam. To je za mene… Ma, ne moram više ništa u životu da snimam, ovo je vrhunac moje karijere. Zlatan je mene bacio totalno u orbitu, a ja sam otišla i nestala. Totalno me je katapultirao. Takav jedan čovek, takva jedna ličnost… Fudbal je fudbal i vole ga svi. Omiljen je u celom svetu. U moru hitova i pevača da se nađu taktovi moje pesme „Jutro je“, pa šta bolje da poželiš u životu“, rekla je Nada Topčagić za Nova.rs.

Dodaje da je Zlatan „dete koje je sto posto raslo uz njenu muziku“.

„Pesmu sam izdala 1989. godine, a 1991. godine sam imala veliku turneju po Švedskoj. Tada sam išla kod Zlatanovog oca Šefika, koji je svirao harmoniku. Posle sam čula da je ostao isti kao i pre, bez obzira na to šta je sve stekao njegov sin. Džaba što mu je sin zvezda u celom svetu, kad on ne želi da se menja. On vozi svog starog „volva“ i ostao je čovek iz naroda“, priča Nada.

​Pevačica kaže da će fudbaleru biti večno zahvalna i da će se uvek moliti za njega.

„Neka mu se sve pozlati i da bude hiljaditi gol uz moju pesmu „Jutro je“ i moliću se bogu za njegovo zdravlje, da ga nikad ništa ne zaboli“, kazala je pevačica i kaže da je prošli put, kada je na društvenim mrežama objavljeno kako Zlatan sluša njenu pesmu popila dosta bromazepama.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala