Bogdanović se vratio posle dva meseca i Atlanta je to osetila /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2021
Pratite nas
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović se posle dva meseca od povrede kolena konačno vratio na parket. Popularni Bogi propustio je čak 25 mečeva od devetog januara kada je doživeo povredu protiv Šarlota, a sada kada je povreda arhivirana Atlanta je pobedila Majami rezultatom 94:80.

Jasno je da niko nije očekivao veliku minutažu Bogdana Bogdanovića zbog celokupne situacije i nezgodne povrede kolena, koja često zna da bude naporna i da se vraća. Zato su iz Atlante bili izuzetno oprezni, a bivšem asu Fenerbahčea i Partizana je dozirana minutaža, te je na parketu proveo svega 15 minuta

Za to vreme Bogdanović je upisao pet poena uz šut iz igre 2/5 i 1/4 za tri poena, uz dva skoka i četiri asistencije.

Uprkos maloj minutaži Hoksima je prijao i značio povratak fantastičnog srpskog reprezentativca koji je uspeo da pomogne timu da savlada Majami. Upravo je Bogdanović pogodio trojku koja je odvela Atlantu na 71:68 protiv tima sa Floride na 10 minuta pre kraja susreta.

Inače, Atlanta je došla do prve pobede s novimm trenerom Nejtom Mekmilanom, koji je slavio na debiju, a interesantno je da je prva petorka bila dvocifrena.

Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2021
Jokićev 50. tripl-dabl za mesto u istoriji NBA, pregažen je i Milvoki /video/

Dominirao je Trej Jang sa 18 poena, 10 asistencija i tri skoka, sledili su ga Kolins sa 17, Harter je ubacio 16, Snels 11 i Kapela 10 poena.

Atlanta koja je pre dva dana smenila trenera Lojda Pirsa, i to upravo posle poraza od Majamija, sada je timu sa Floride nanela prvi poraz posle niza od šest trijumfa.

Slovenac Goran Dragić je postigao 14 poena, imao je tri skoka i četiri asistencije.

► Hit „Jutro je“ Nade Topčagić odzvanjao Sanremom, a na scenu izlazi Ibra u specijalnom sakou /video/

► Da li ćemo na početku Igara imati srpsko-hrvatski spektakl?

► Nijedan centar kao Jokić u poslednjih 30 godina

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala