Bogdanović se vraća posle dva meseca, ali trenera više neće biti tu

© AP Photo / Jason DeCrowBivši trener Atlante Lojd Pirs
Bivši trener Atlante Lojd Pirs - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2021
Pratite nas
Čelnici Atlante Hoks odlučili su da otpuste trenera Lojda Pirsa nekoliko dana pre povratka na teren srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Lojd Pirs pre nekoliko dana saopštio je koliko ekipi znači što Bogdanović putuje sa ekipom i što je ponovo prisutan njegov glas u svlačionici, međutim, u ponedeljak je stigla vest da mladi stručnjak neće biti biti na čelu tima.

Hoksi su u novu sezonu ušli sa velikim ambicijama, sklopljen je veoma respektabilan tim, ali glavni igrači koji su trebalo da unaprede tim nisu imali sreće na početku godine.

Galinari, Bogdanović i Rondo došli su kao iskusni igrači, očekivalo se da će dodatno povezati redove, ali sva trojica su imali probleme sa povredama i ekipa nikako nije kliknula.

Uz to mnogi su očekivali više od Treja Janga, situacija sa Džonom Kolinsom je komplikovana jer mu ističe ugovor, te je Pirs morao sa da se nosi sa mnogim stvarima.

Hoksi su u poslednja četiri meča pretrpeli tri poraza, trenutno imaju skor 14/20 i nalaze se van ple-of sezone.

Atlanta željno iščekuje povratak Bogdanovića koji ne igra već skoro dva meseca zbog povrede kolena. Sve je bliži povratku i kako stvari stoje za sada će trener ekipe biti Nejt Mekmilan.

On će, za sada, biti privremeni šef stručnog štaba, a ukoliko se ekipa bude digla, bivši trener Indijane mogao bi da dobije i posao za stalno.

​► Brutalna utakmica Jokića u novoj pobedi Denvera

Dobra partija Bjelice – Sakramento ispustio nemoguće i poklonio pobedu /video/

Ne može svako da ima braću kao Jokić

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala