Mediji: Priveden Slaviša Kokeza

© Tanjug / TANJA VALICSlaviša Kokeza
Slaviša Kokeza - Sputnik Srbija, 1920, 28.02.2021
Pratite nas
Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, priveden je na informativni razgovor u svojstvu građanina na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatog kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja, objavili su srpski mediji.

Prema prvim nezvaničnim informacijama Slaviša Kokeza će biti zadržan najdruže četiri sata na informativnom ispitivanju, i on se trenutno nalazi u prostorija SBPOK na Makišu.

​Prvi čovek srpskog fudbala će biti saslušan u vezi sa okolnostima delovanja u okviru organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i drugih činjenica i saznanja kojima on raspolaže u drugim slučajevima, kojima se srpska policija trenutno bavi u borbi sa mafijom u našoj zemlji.

Podsetimo, Aleksandar Kajmaković (Aca Bosanac), poznati beogradski ugostitelj, je u četvrtak u policiji dao izjavu da je do poslovnih odnosa sa uhapšenim Veljkom Belivukom, poznatim pod nadimkom Velja Nevolja, došao preko dužegodišnjeg poznatstva sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom.

Srbin „pocrveneo“, Hrvat tragičar: Moskovski derbi nije razočarao /video/

► Đurovski za Sputnjik: Zvezda je trebalo da pobedi, Piksi će napraviti rezove

► Beg od bede – lažni roditelji, ime, rođaci... Mlada zvezda Junajteda je jedna od 15.000 žrtava

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala