Pretučen aktivista u Nikšiću

© Sputnik / Nikola BižićNikšić
Nikšić  - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2021
Pratite nas
Koalicija „Za budućnost Nikšića“ saopštila je da je jedan njihov aktivista večeras napadnut i pretučen u naselju Dragova Luka.

Iz koalicije navode da je Luku Trebješanina napalo nekoliko za sada nepoznatih lica i da su mu nanete teže telesne povrede, objavile su „Vijesti“, dodajući da je mladić poprskan biber sprejom i udaran šipkama.

Koalicija „Za budućnost Nikšića“ zahteva da se pronađu odgovorni za ovaj čin i što pre procesuiraju. Takođe tvrde da je njihov aktivista nekoliko noći praćen i veruju da je napad bio isplaniran.

„Očekujemo da se ovaj slučaj reši do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo i da potražimo one koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne reši smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrednostima i evropskom timu“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Trebješanin se nalazi u bolnici, a koalicija je povodom ovog slučaja za sutra zakazala konferenciju za novinare.

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala