„Vlada neće dozvoliti hajdučiju“: Krivokapić o dešavanjima u opštini Tuzi /video/

© AP Photo / Risto BozovicPremijer Crne Gore Zdravko Krivokapić
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio je, povodom dešavanja u opštini Tuzi, da Vlada neće dozvoliti nikome da sprovodi hajdučiju jer niko ne može biti jači od države.

Krivokapić je rekao da je odlučio da ne ide u Tuzi ne zbog toga što ne poštuje građane te opštine, već zbog toga što je reč o, kako je naveo, običnoj političkoj predstavi.

„Moramo više da insistiramo na ličnoj odgovornosti građana i predsednika opština, jer je to znak da brinemo jedni o drugima“, istakao je Krivokapić.

Prema njegovim rečima, ono što se dešava danas u Tuzima ne služi na čast nikome.

„Nove epidemiološke mere imaju za cilj da zaštite građane opštine Tuzi, jer pokazujemo da nam je zdravlje građana iznad svega“, kazao je Krivokapić.

Krivokapić je ocenio da je predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj želeo da taj zdravstveni problem prevede u politički, preneo je portal RTCG.

„Ako bi građani Podgorice posetili ugostiteljske objekte u Tuzima i Danilovgradu, onda bi podgorička bolnica bila prepuna građana te dve opštine. Da se to ne bi desilo mi smo se odlučili za ove mere, koje nisu niti ekonomske, niti političke, već isključivo zdravstvene“, rekao je Krivokapić u izjavi za javnost.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala