Vesti: Amerika vodi hibridni rat protiv Rusije /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Tenzije između premijera i vojske u Jermeniji ne jenjavaju, avijacija kruži nad Jerevanom, a na ulicama su i pristalice i protivnici Pašinjana. Predsednik sada ima tri dana da odluči da li će podržati premijera po pitanju razrešenja dužnosti Generalštaba, objašnjavaju stručnjaci.
  • Nakon neuspešnog pokušaja Prištine da pristupi Konferenciji ustavnih sudova, došao je pravi trenutak da Srbija uzvrati pravim merama kao što je nastavak kampanje za povlačenje nezavisnosti Kosova, poručuju stručnjaci.
  • Priprema državnog udara u Rusiji kroz sistem sankcija, hakerski napadi na ruske objekte i podrška opoziciji i organizacija revolucije – sve su to oblici hibridnog rata koji SAD vode protiv Moskve, upozoravaju ruski stručnjaci.
  • Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat igraju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope gostovanjem u Milanu. Kakve su šanse Zvezde za prolazak u narednu nok aut fazu takmičenja objašnjava bivši fudbaler Dule Savić.
  • Da li je došao trenutak da država preispita potrebu za postojanjem Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita?
  • Kako je opština Jezero u Bosni i Hercegovini dobila svoje parče na Marsu?
  • Jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji, ali i Rusiji, ukazom Vladimira Putina dobio rusko državljanstvo. Rusija je moja druga otadžbina, kaže Miloš Biković u ekskluzivnoj izjavi za Sputnjik.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala