Sudija je „ukrao“ Zvezdi priliku da sruši Milan sa igračem manje

© Foto : Jutjub/SkrinšotHesus Hil Mansano
Hesus Hil Mansano - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Hesus Hil Mansano, 37-godišnji španski arbitar, doneo je neverovatnu odluku u poslednjim trenucima revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana na stadionu San Siro.

On je na isteku trećeg minuta nadoknade vremena drugog poluvremena odsvirao kraj utakmice u momentu kada je srpski predstavnik imao korner, pri rezultatu 1:1.

Fudbaler Milana Frenk Kesi - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pravila su pravila – Zvezda bez sreće u Milanu /video/

Šansa za pobedu, za prolaz dalje, za ponavljanje trenutka iz Beograda kada je Milan Pavkov upravo u nadoknadi vremena postigao gol za izjednačenje (2:2) otišla je u nepovrat – odlukom arbitra.

Mansano je ceo meč odsudio fenomenalno, svaka odluka je bila ispravna, sa razlogom je dosudio penal za Milan, poništio gol Zvezdi, isključio Marka Gobeljića, dodelio žuti karton Zlatanu Ibrahimoviću...

Ali, u 94. minutu, dve sekunde posle isteka vremena koje je produžio Mansano je označio kraj i izazvao burne reakcije fudbalera i stručnog štaba Zvezde, iako su u trošenju vremena učestvovali i igrači Milana.

„Nije imao hrabrosti da nagradi tim koji je 20 minuta igrao sa igračem manje“, rekao je sudijski analitičar Dejan Nedić za RTS.

​Na kraju, Zvezda je ispala iz Lige Evrope, iako u dva meča nije poražena od Milana, prvi duel je okončan sa 2:2, drugi sa 1:1, ali italijanski predstavnik zbog jednog gola više na gostujućem terenu ide u osminu finala.

​► U Milanu kao u Beogradu – Zvezda je ponovo pobedila sebe

Zvezda eliminisana iz Lige Evrope

Gobeljićeva noćna mora za manje od 120 sekundi /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala