Stankovića dočekali bakljama i pesmom, mediji ga osudili /video/

© REUTERS / MARKO DJURICADejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, tokom utakmice protiv Milana u Beogradu
Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, tokom utakmice protiv Milana u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, dobio je poklon od navijača Intera, kluba za koji je godinama nastupao kao igrač. To su italijanski portali privrženi Milanu iskoristili za napad na srpskog stručnjaka.

Stanković je za Inter nastupao od 2004. do 2013. godine kao igrač, gde je i završio karijeru, a revanš šesnaestine finale Lige Evrope između Zvezde i Milana mu je bila prva prilika da se kao trener vrati u „grad mode“.

Meč Milana i Crvene zvezde pratite uživo na našem portalu – OVDE.

Kako prenose italijanski mediji, Stanković i ostatak crveno-belih se zaputio u svoj „Šeraton hotel“ posle pres-konferencije na San Siru u sredu, a pred njim su dočekani od strane navijača Intbera.

Najvatreniji navijači Nerazura su Stankovića dočekali bakljama, pesmom i natpisima, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje je izašao iz autobusa kako bi se pozdravio sa svojim obožavaocima.

​Problem, odnosno „problem“, nastaje zbog toga što Stanković, kako se navodi, nije imao masku na licu, a nisu ni navijači.

Ukoliko su tvrdnje tačne, Stanković je prekršio pravila UEFA koja članovima klubovima striktno nalažu da nemaju kontakt bez zaštite ni sa kim ko nije deo njihove pratnje tokom gostovanja na evropskim utakmicama.

Podsetimo, UEFA je već pokrenula jednu istragu protiv Crvene zvezde zbog incidenta iz Beograda tokom kojeg je jedan neimenovani navijač na nacionalnoj osnovi vređao Zlatana Ibrahimovića.

Da li će reagovati zbog Stankovićevog susreta sa navijačima Intera ostaje videti, ali je verovatnoća za tako nešto mala.

​► Dule Savić za Sputnjik: Zlatanu nisu potrebne uvrede za motivaciju protiv Zvezde

Milanov bedem od dva stuba stoji ispred Zvezde, a kreirao ga je – Siniša Mihajlović

Katai i Ivanić nisu najveći problemi za Zvezdu i Stankovića – šta će biti sa Gobeljićem i Sanogom?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala