Milačić posetio trojke koje su glumile Darinog brata u filmu „Dara iz Jasenovca“ /foto/

© Foto : Sputnjiku ustupila Prava Crna GoraMarko Milačić u poseti dečacima koji su glumili Darinog brata u filmu "Dara iz Jasenovca"
Marko Milačić u poseti dečacima koji su glumili Darinog brata u filmu Dara iz Jasenovca - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić posetio je malog-velikog junaka koji u filmu „Dara iz Jasenovca“ glumi Darinog brata, ali malo ko zna da nije reč o samo jednom glumcu već su Luka, Simon i Jakov Šaranović iz Herceg Novog igrali jednu od najemotivnijih uloga u tom filmskom ostvarenju. 

Dara iz Jasenovca - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2021
„Dara iz Jasenovca“ među 20 najgledanijih filmova za vikend u Americi /video/
 "Tri brata koja su sa nepune dve godine, kao pravi mali profesionalci igrali ulogu Darinog brata, Bude Ilića, su tom više nego emotivnom ulogom pokazali neraskidivu vezu i ljubav između brata i sestre, u najtežim trenucima patnje našeg naroda", objavio je Milačić na Fejsbuku.

On je naveo da je snimanje bilo višemesečno i veoma zahtevno, pa su se Luka, Simon i Jakov smenjivali glumeći Darinog brata, a najveći deo uloge izneo je neverovatni Luka.

"Srećan sam i ponosan kao čovek što je i neko iz Crne Gore učestvovao u ovom veličanstvenom i bez dileme istorijskom filmu, a naročito u ulozi malog Darinog brata koji je filmski simbol nade i opstanka našeg naroda. Hvala roditeljima ovih malih anđela, naročito majci Mariji, koja nas je i ugostila, a kojoj sam u znak zahvalnosti za doprinos ovom istorijskom projektu uručio medaljon Petra II Petrovića Njegoša", napisao je lider Prave Crne Gore.

Luka, Simone i Jakove, ponosni smo do neba na vas!, zaključio je on.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala