Jokića ne poštuju sudije, puštaju da ga drugi biju /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić u duelu sa Enesom Kanterom
Nikola Jokić u duelu sa Enesom Kanterom - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Košarkaši Denver Nagetsa nisu izlazili na parket u noći između srede i četvrtka, ali se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem je Nikola Jokić besan na sudiju što dozvoljava da ga protivnici biju, i prolaze bez sankcija. Taj detalj je u prvi mah svima promakao.

Nikola Jokić je razbio Portland kojem je ubacio 41 poen, dodao je još po pet skokova i asistencija, te je jasno da je imao još jednu Ol-star partiju. 

Ali nije sve baš bilo tako sjajno po srpskog centra na parketu, koji je u jednom trenutku dobio lakat u telo od Enesa Kantera, a sudije su ostale slepe kod očiglednog fizičkog kontakta.

​Takav tretman, koji svakako nemaju Lebron Džejms, Kevin Durent, Rasel Vestbruk i ostali NBA superstarovi, izbacio je iz takta Jokića, koji je zagrmeo ka sudiji:

„Zašto mi se smeješ? Zašto mi se smeješ? Zašto mi se je**no smeješ?“, kipteo je od besa, inače uvek smireni Somborac.

Boban Marjanović i Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2021
Srpsko kolo ponovo odzvanja NBA ligom /video/
Uništio je Jokić svog čuvara Turčina Kantera, ali je jasno da je s pravom bio rezigniran zbog tretmana koji ima kod sudija, koje ga ne poštuju na način na koji bi trebalo, jer je svakako odavno zaslužio.

Podsetimo, Nikola će u martu biti starter na Ol-star utakmici što samo ukazuje na to da mora da ima poštovanje arbitara u NBA ligi, a ne da dozvoljavaju žestoku kontakt igru nad njim, i nadasve da mu se smeju u lice.

► Amerika za njih nije bila obećana zemlja

► Čovek s kojim se Jokić surovo poigrao je razbio šampiona

► Jokić naterao O'Nila da pusti srpski jezik u američkom studiju /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala