Drama u Tuzima: Krivokapić i Abazović stižu posle akcije policije

© Foto : Youtube/Standard/PrintscreenIntervencija policije u Tuzima zbog bojkota epidemioloških mera koje je naložio predsednik opštine Nik Đeljošaj (u sredini)
Intervencija policije u Tuzima zbog bojkota epidemioloških mera koje je naložio predsednik opštine Nik Đeljošaj (u sredini) - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Premijer Zdravko Krivokapić, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović posetiće opštinu Tuzi nakon završetka sednice Vlade.

Oni će pokušati da u dogovoru sa Đeljošajem dođu do optimalnog rešenja za tu opštinu, objavile su nezvanično „Vijesti“.

To je na svom Fejsbuk profilu objavio i predsednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Vlada Crne Gore spremna je da odmah sedne za sto s predsednikom opštine Tuzi Nikom Đeljošajem i reši problem koji je nastao nakon jutrošnjeg otvaranja ugostiteljskih objekata, uprkos novim merama Ministarstva zdravlja, objavljeno je na Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

Iz crnogorske Vlade su objavili da interes države i građana mora biti ispred svih drugih interesa, a nijedan pojedinac nije i neće biti jači od države.

​„Povodom novonastale situacije u opštini Tuzi i nepoštovanja važećih epidemioloških mera, kojima se obezbeđuje zdravlje građana Tuzi i cele Crne Gore, Vlada je spremna da odmah sedne za sto sa g. Đeljošajem i reši nastali problem“, navode iz Vlade.

U opštini Tuzi odigrava se prava drama, pošto je predsednik te opštine Nik Đeljošaj naložio da se ne poštuju vladine epidemiološke mere o zatvaranju ugostiteljskih objekata.

Policija je stigla u Tuzi kako bi sprovela odluku vlade, a građani na čelu sa Đeljošajem blokirali su ulice, dok policija na putu iz Podgorice ka Tuzima kontroliše vozače.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala