Borjan: Da se Milan brani na San Siru...; Ivanić: Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji

© AP Photo / Antonio CalanniMirko Ivanić u duelu sa igračima Milana
Mirko Ivanić u duelu sa igračima Milana - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
Pratite nas
Milan Borjan i Mirko Ivanić, fudbaleri Crvene zvezde, prokomentarisali su ispadanje svog tima iz Lige Evrope, posle remija sa Milanom u šesnaestini finala tog takmičenja.

Zvezda i Milan odigrali su rezultatom 1:1 na San Siru, ali je dalje prošao italijanski tim zbog pravila o golu u gostima, nakon 2:2 u Beogradu.

Borjan je u dva meča primio tri gola, od čega dva iz penala i jedan od svog saigrača Radovana Pankova.

„Velika šteta. Ja kao kapiten sam preponosan na svoje saigrače, napravili su fenomenalan posao i učinili da jedan Milan mora da se brani protiv nas sa deset igrača. Pokazali smo našu veličinu i želeo bih svojim saigračima da čestitam i da im kažem da dignu glavu gore. Ovo je veliki uspeh za nas i naše prave navijače, Delije“, rekao je Borjan za Radio televiziju Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2021
U Milanu kao u Beogradu – Zvezda je ponovo pobedila sebe

Ivanić je takođe istakao da je ponosan na saigrače, ali i da ostaje žal za ispadanjem iz Evrope.

„Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji na ekipu zbog ovog što smo uradili. Mislim da smo odigrali dve fantastične utakmice. Igrali smo po pola sata sa igračem manje, dali smo sve od sebe i nadam se da su gledaoci uživali. Mi smo uživali u obe utakmice i mislim da smo odigrali fantastično“, rekao je Ivanić, koji je u 61. minutu imao veliku priliku, dok je jednu propustio i u prvom meču.

„Malo je falilo... mogao sam i u prvoj utakmici da dam gol kada sam izašao iskosa jedan na jedan sa Donarumom. Šteta, mislim da ćemo ovaj dvomeč pamtiti dok smo živi. Mogli smo da ispišemo istoriju sa prolazom, ali i ovako mislim da se nismo izblamirali i mislim da smo predstavljali Zvezdu i Srbiju u pravom svetlu“.

Gobeljićeva noćna mora za manje od 120 sekundi /video/

Kako je Ben probio „Sinišin bedem“ /video/

Pravila su pravila – Zvezda bez sreće u Milanu /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala