Nezaustavljivi Levandovski ostavio iza sebe Realovu ikonu

© AP Photo / Matthias BalkRobert Levandovski
Robert Levandovski - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2021
Pratite nas
Bavarska kaznena ekspedicija predvođena Robertom Levandovskim protutnjala je Rimom u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Nezaustavljivi Poljak postigao je vodeći pogodak za Bajern Minhen u pobedi nad Lacijom (4:1), čime se probio na treće mesto najboljih strelaca u elitnom takmičenju.

Robert Levandovski je stigao do 72. gola u Ligi šampiona, čime je ostavio iza sebe Realovu ikonu Raula Gonzalesa, koji je dugo bio na trećem mestu sa 71 postignutim pogotkom.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Fudbalske vesti (@fudbalske_vesti)

Nije teško pogoditi da prva dva mesta zauzimaju dvojica najboljih igrača današnjice Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi. Portugalac je dosad postigao 134 gola u najjačem klupskom takmičenju na planeti, dok je Argentinac na koti 119.

Nema dileme da će Robert Levandovski već ove sezone popraviti rezultat i „odlepiti“ se od Raula, ali je teško, bukvalno i nemoguće da ugrozi Ronalda i Mesija, s obzirom na to da centarfor Bajern Minhena ima 32 godine.

Ipak, bavarska gol-mašina deluje nezaustavljivo ove sezone i postigla je 32 gola na 31 utakmici što je impoznatan učinak.

Bajern je praktično odradio sav posao u Bečnom gradu, ostaje samo revanš na „Alijanc areni“ kao formalnost, kada bi aktuelni prvak Evrope trebalo i zvanično da se domogne četvrtfinala Lige šampiona.

► Da li je Žiru najpotcenjeniji napadač u istoriji fudbala?

► Katastrofa Sergeja i Lacija, Žiru makazicama bacio Atletiko na kolena!

► Veliko pojačanje pred Milan – Katai dobio dozvolu da igra!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala