Neško Milovanović se uplašio odmazde i posle „sto godina“ napustio Lučane

© Foto : EltaHD/Printskrin/JutjubNeško Milovanović
Neško Milovanović - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2021
Pratite nas
Mladost iz Lučana ostala je bez svog simbola – Neška Milovanovića. Iskusni stručnjak, koji je u četiri mandata više od 200 puta sedeo na klupi kluba iz Dragačeva, podneo je ostavku pred meč sa Vojvodinom zbog sukoba sa Fudbalskim savezom Srbije.

Pre tri kola Neško Milovanović bio je rezigniran suđenjem glavnog arbitra Aleksandra Živkovića u meču sa Radnikom, pa je istog nazvao „izvršiteljem“. Usledila je kazna Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije od 300.000 dinara i zabranom vršenja dužnosti mesec dana.

Mirko Ivanić razočaran propuštenom šansom na meču između njegove Crvene zvezde i Milana u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2021
Dobre vesti za Zvezdu pred put u Milano

Iskusnog stručnjaka i bivšeg selektora mlade reprezentacije, koji je svojevremeno bio i sportski direktor Mladosti iz Lučana, iznerviralo je što je za kaznu saznao iz medija, uplašio se kako kaže, i odmazde...

„Bez obzira na rezultat utakmice sa Vojvodinom, podnosim ostavku na mesto šefa struke Mladosti. Još samo protiv Vojvodine ću voditi Lučane i posle toga odlazim. Želim da ovi momci koje sam ponosno trenirao godinama budu fokusirani samo na teren, kako bi do kraja sezone ostvarili što bolje rezultate. Što se mene tiče, video sam u medijima da sam drakonski kažnjen, međutim odluku disciplinaca još nisam dobio, tako da je sada neću komentarisati. Ne želim odmazdu za Mladost, odnosno da klub trpi zbog ličnih nesuglasica sa Fudbalskim savezom Srbije“, poručio je Neško Milovanović u razgovoru za Žurnal.

Inače, Mladost je sa, u tom trenutku odlazećim trenerom, priredila iznenađenje i odolela Vojvodini (1:1) što je samo potvrda da Milovanović zna Mladost u dušu i da će ekipa sasvim sigurno biti oslabljena njegovim odlaskom s trenerske klupe.

► „Građani“ se igraju fudbala bez napadača – i imaju niz od 18 „žrtava“

► Rusija bruji o herojskom činu: Fudbaleri Zenita spasili čoveka od požara

► Piksi emotivno o filmu „Dara iz Jasenovca“: To ne sme da se zaboravi, to je dug prema tim žrtvama

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala