Vesti: Kakvu poruku Amerika šalje Turskoj preko Grčke /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Broj novoobolelih virusom korona u Srbiji ponovo preko 3.000. Sednica kriznog štaba biće održana sutra, a najavljena su dva scenarija – ili dolazi do pooštravanja mera ili ove dosadašnje ostaju na snazi.
  • Grčka revidirala ugovor sa Vašingtonom o prisustvu američke vojske na njenom tlu. SAD tako pokazuju Turskoj da imaju alternativu ukoliko Ankara odluči da otkaže gostoprimstvo američkim bazama.
  • Situacija u Mjanmaru se komplikuje, vojne vlasti počele da donose zakone koji ograničavaju građanske i lične slobode tokom trajanja vanrednog stanja, upozoravaju analitičari
  • Ruski sportisti nastupaće na naredne dve Olimpijade kao tim Ruskog olimpijskog komiteta, bez državnih simbola, saopštio međunarodni Sportski arbitražni sud. Ruski eksperti ocenjuju da je odluka mogla da bude mnogo gora.
  • Beograd bi trebalo da dobije još jedan spomenik – junacima Mojkovačke bitke. Oni koji su tražili da zaboravimo Mojkovac su sada na margini, a mi dišemo punim plućima, poručuje Andrija Mandić iz Demokratskog fronta
  • Studentske poliklinike neće biti zatvarane niti pripajane domovima zdravlja. Pitali smo studente u Beogradu zbog čega je vazno da imaju svoju zdravstvenu ustanovu?

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala