Veliko pojačanje pred Milan – Katai dobio dozvolu da igra!

© AP Photo / Darko VojinovicAleksandar Katai
Aleksandar Katai - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2021
Pratite nas
Aleksandar Katai, po mnogima najbolji fudbaler Crvene zvezde, dobio je dozvolu da trenira punim intenzitetom i biće u avionu za Milano gde crveno-bele očekuje revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Ovu informaciju objavio je klub iz Ljutice Bogdana putem zvaničnog sajta napisavši da su sa Vojnomedicinske akademije stigle sjajne vesti.

„Katai već sada trenira sa saigračima, a dozvola za igranje je svakako znak da oporavak ide u pravom smeru i da će naš ofanzivac biti u stanju da pomogne timu Dejana Stankovića u utakmici koja će svakako biti spektakl, kao što je to bio slučaj i prethodnog četvrtka“, piše na sajtu Zvezde.

Katai je tokom jesenjeg dela sezone bio najbolji fudbaler Crvene zvezde, na 19 utakmica postigao 10 golova i uz to je imao pet asistencija, ali je sredinom novembra morao na pauzu zbog problema sa umorom, odnosno nedostatkom trombocita u krvi.

Poslednji takmičarski meč odigrao je za reprezentaciju Srbije protiv Škotske 12. novembra, a posle toga  je usledila pauza. 

Posle dobijanja dozvole od strane stručnog tima koji je bio zadužen za lečenje fudbalera, Katai je odradio drugi deo priprema sa ekipom u Turskoj, gde je radio dozvoljenim intenzitetom kako bi što pre mogao da pomogne svojim saigračima u nastavku sezone. 

Od utorka 23. februara dobio je dozvolu da započne i sa punim intenzitetom, te će predstavljati krucijalno pojačanje za Zvezdu u nastavku sezone, a pogotovo u revanš meču sa Milanom u Italiji.

Prvi susret završen je rezultatom 2:2, a revanš je na programu u četvrtak od 21 čas. 

Zvezda se oglasila saopštenjem u vezi sa slučajem „Katai“

Zvezda bez hemije za Milan

UEFA pokrenula istragu protiv Zvezde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala