Ćerka teniske šampionke je krenula očevim stopama i razbija košarku /video/

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaKim Klajsters
Kim Klajsters - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2021
Pratite nas
Ćerku nekadašnje broj jedan u tenisu, Kim Klajsters, majčini uspesi nisu naveli da se oproba u tenisu, pa je trinaestogodišnja Džada Eli izgleda pošla očevim stopama- pokazujući veliki talenat u košarci.

Kim Klajsters, vlasnica četiri Grend slem titule, na svom Tviter nalogu objavila je snimak ćerke kako izvodi sjajan potez na košarkaškom terenu, uz opis „Moja „mala“ devojčica ima poteze“...

Nekadašnja prvoplasirana igračica sveta koja je početkom dvehiljaditih vladala ženskim tenisom udata je za bivšeg košarkaša Brajana Liča, pa je njihova ćerka sportski talenat izgleda nasledila od oca.

Za drugi povratak tenisu početkom prošle godine belgijskoj teniserki je motivacija bila upravo njena ćerka Džada koja je pratila njenu igru na egzibicionom turniru u Australiji.

„Kada sam se vratila iz Australije, puno sam razgovarala sa svojim trenerom kako bismo utvrdili da li je povratak moguć u mojim godinama, da li će moje telo izdržati. Takođe sam o tome puno razgovarala i sa svoje dvoje starije dece. A Džada, moja najstarija, definitivno me je ubedila da probam da se vratim ozbiljno tenisu. Tokom egzibicionog meča protiv Venus Vilijams, rekla mi je da joj se čini da sam deset godina starija od nje. Bila je to prava motivacija“, otkrila je Belgijanka.

Klajstersova se početkom 2020. godine po drugi put u karijeri vratila profesionalnom tenisu. U februaru je odigrala jedan meč na turniru u Dubaiju, mesec dana kasnije poražena je u prvom kolu Otvorenog prvenstva u Montereju, a učešće na Ju Es Openu je završila porazom od Ruskinje Ekatarine Aleksandrove.

Novak je još jednom nadigrao otrovne strelice

Armenulić za Sputnjik: Đoković će oboriti rekord ako Nadal ne osvoji Rolan Garos

Kako se srpski „zid“ poigrao sa ruskom „lopatom“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala